SCRAPBRUKET

Alla inlägg under juli 2010

Av scrapbruket - 7 juli 2010 07:52

När jag var och hälsade på vår söta Dt-mamma Annelie så fick jag i händerna ett chipboard album.

 

Jag började med att måla det med Acrylfärg. En acrylfärg som var enkel att använda, kladdade inte och torkade snabbt och var dessutom heltäckande första gången.

 

Alla papperna som jag har lekt med här heter Capsule Collection och CoreDination och just CoreDination är ett helt underbart cardstock att jobba med. Genom att sandpappra på det så får man fram den vita strukturen i pappret.

 

Alla dekorationer hittar du självklart i butiken.

  

  

Sommarhälsningar

/ Lone

ANNONS
Av scrapbruket - 7 juli 2010 06:20

Jag som sällan gör layouter kom att göra två stycken på Orustscrappen :-). Det här är den första.


Utmaningen gick ut på att välja två färger på måfå. Mina färger blev GUL och GRÅ. Färgkombinationen fick mig att tveka. Bristen på bra foton likaså, varför jag istället valde att börja med utmaning nummer två - ett annorlunda vikt kort :-). När jag var klar med kortet fanns det ytterligare fyrtio minuter kvar att göra layouten på, varför jag valde att utmana mig själv genom att göra en layout under tidspress. Det här var vad hjärnan och tiden tillät att koka ihop... Vad tycks?


 


Själv gillar jag ugglorna... 


Och det lustiga är ju att jag dagen innan funderat på varför jag inte använt mig av uggleknapparna... Det här kanske är svaret :-). De var ju gråa, så det var ju klockrent att de skulle användas till denna layout :-). HO HOO.

 

Det grå papperet kommer från papperspaketet Paris Nights.

Jag har också dekorerat med gula stora rosor, gula små rosor.

ANNONS
Av scrapbruket - 4 juli 2010 18:23

Jag och DT-mamman Annelie bara älskar ugglor. Så för att piffa till min s k blog header, beslutade jag mig för att gå hela steget ut och visa upp min kärlek till dessa fantastika fågeldjur. Känner ni igen varifrån de kommer?


  


Papperena som jag använt kommer från ett helt ljuvligt paket vid namn Paris Nights från g c d - med både vintagekänsla och härliga prickar och ränder. Det är fyra av varje ark i detta paket, och det är ett måste i varje lyckligt scraphem! Du hittar dem hos Scrapbruket!


Paris Nights Heavyweight Paper Pack 12” x 12” (48 sheets)


//Sari

Av scrapbruket - 2 juli 2010 19:59

 

Jag heter Lone men på alla forum och bloggar lyssnar jag till namet Neliva.

Jag är född och bosatt i Halmstad, men bodde ca 2 år i Holland.


Jag började scrappa augusti 2003 och har sen dess varit starkt beroende av papper , dekorationer , Tim Holtz , spellbiders , stämplar m.m


Jag gör mest Layouter och lite altrat, men ibland så kan det dyka upp ett  och annat kort.


Jag har många gånger fått frågan : Vad är din scrapstil? Den frågan är fortfarande lika svår att besvara tycker jag. Jag har  nog egentligen inte direkt någon stil utan gillar att prova på allt nytt som kommer ut på marknaden...så ibland blir det vintage-stil och ibland blir det freestyle och ibland lite mer åt det romantiska håller.


Jag gillar också att göra mina egna skisser så ibland kommer ni att kunna hitta en skisstävling här på bloggen.


Jag är jätteglad över att ha fått äran att ingå i Scrapbrukets härliga DT-gäng och ser fram emot att få arbeta med deras härliga produkter. Jag har ju varit kund ett bra tag hos Anneli och Robert nu så jag VET att deras produkter är toppenbra, särskilt deras nya cardstock Coredinations, så har ni inte provat dom ännu så kan jag varmt rekomendera dessa cardstock.


Må väl

/Lone


Av scrapbruket - 2 juli 2010 00:28

Det ska bli så spännande att se vad Lone kommer att göra med ScrapBrukets material i framtiden. Vi har så många spännande varor som kommer att landa i våran butik och vi är såååå glada att hon tackade ja till våran förfrågan. Vi hoppas att hon kommer att trivas hos oss och att ni alla får se hennes vackra designs.

Annelie och Robert

xxx

Av scrapbruket - 2 juli 2010 00:15

Ni som läser denna blogg kommer ihåg ett liknande kort för två veckor sedan.

Jag ville visa att man kan göra helt olika kort med samma material.

Alla papper är ifrån Henbury lane och de hittar ni här.

Cardstocken är ifrån CoreDination.  

Presentation


SCRAPBRUKETS BLOGG

SCRAPBRUKET

Scrapbruket är en webshop som har sitt säte i Håverud i Mellerud.
Vi saluför mycket engelska produkter som t ex Dovecraft, Papermania, Buzzcraft förutom Martha Stewart, Quickutz, Tim Holtz, Sizzix med mera.

Fråga mig

1 besvarad fråga

LÄNK TILL BUTIKEN

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ SCRAPBRUKET med Blogkeen
Följ SCRAPBRUKET med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se