SCRAPBRUKET

Direktlänk till inlägg 30 juli 2010

Hoj hoj!

Av scrapbruket - 30 juli 2010 16:09

  

From den 15 augusti kommer jag ej att tillhöra Scrapbrukets designteam då jag sagt upp mig pga studier.

Jag har haft så kul här och jag vill gärna arbeta med Anneli och Robert iframtiden igen om möjlighet ges.

Iallafall,åter till kortet:)

Cardstocken är ifrån CoreDination.Blommorna är clearstamps från Dovecraft och heter Simply florals.Tips när man använder clearstamps för första gången är att sandpappra försiktigt på ytan så stämpelfärgen fäster riktigt ordentligt på dom.

Jag har blingat ordentligt på blommorna och de är färglagda med tombows som vanligt.

Mönsterpapper från Henbury lane och det hittar ni här.


Brun text från Doodlebug(utgången tyvärr).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av scrapbruket - 13 augusti 2010 00:15


Det sista kortet från mig är ett kort i ett av mina favoritformat,nämligen 10x15 cm. Jag har här använt mig av Forever Friends stämpeln Birthday cake, Cardstocken är ifrån CoreDination. Mönsterpapper från Henbury lane och det hittar ni här. S...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 21:25

Helena ska bli upptagen med studier i höst och vi önskar henne lycka till med detta. Vi hoppas naturligtvis att det kommer att finnas tid för henne att fortsätta att göra fina kort och andra alster, och kanske vi kommer att få se dem på hennes egen b...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 00:15


Detta är gjort med Papermanias serie Rose garden papper. Blommorna och fågeln är  stickers och kommer ifrån Henbury lane. Bakom kortet är det cardstock från coredination och där har jag stansat med  doily lace punch från Martha Stewart.Bokstäv...

Av scrapbruket - 28 juli 2010 05:45

Jag gjorde denna layout enligt ett monokromatiskt tema på till en utmaning på fantastiska Orustscrappen. Flickans tröja är svagt rosa, varför jag lät det guida mig. Jag har stansat ut ordet beautiful med Tim Holtz och Sizzix Vintage Market...

Av scrapbruket - 23 juli 2010 00:15


När dessa lata sommardagar läggs på rad kommer mina pocketböcker fram.Och varje år letar jag febrilt efter mina bokmärken. Dessa gjorde jag nu och tänkte ge bort till någon som ej har sina kvar heller. De är gjorda med Papermanias serie Rose gard...

Presentation


SCRAPBRUKETS BLOGG

SCRAPBRUKET

Scrapbruket är en webshop som har sitt säte i Håverud i Mellerud.
Vi saluför mycket engelska produkter som t ex Dovecraft, Papermania, Buzzcraft förutom Martha Stewart, Quickutz, Tim Holtz, Sizzix med mera.

Fråga mig

1 besvarad fråga

LÄNK TILL BUTIKEN

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ SCRAPBRUKET med Blogkeen
Följ SCRAPBRUKET med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se