SCRAPBRUKET

Direktlänk till inlägg 2 juli 2010

Här kommer en liten presentation

Av scrapbruket - 2 juli 2010 19:59

 

Jag heter Lone men på alla forum och bloggar lyssnar jag till namet Neliva.

Jag är född och bosatt i Halmstad, men bodde ca 2 år i Holland.


Jag började scrappa augusti 2003 och har sen dess varit starkt beroende av papper , dekorationer , Tim Holtz , spellbiders , stämplar m.m


Jag gör mest Layouter och lite altrat, men ibland så kan det dyka upp ett  och annat kort.


Jag har många gånger fått frågan : Vad är din scrapstil? Den frågan är fortfarande lika svår att besvara tycker jag. Jag har  nog egentligen inte direkt någon stil utan gillar att prova på allt nytt som kommer ut på marknaden...så ibland blir det vintage-stil och ibland blir det freestyle och ibland lite mer åt det romantiska håller.


Jag gillar också att göra mina egna skisser så ibland kommer ni att kunna hitta en skisstävling här på bloggen.


Jag är jätteglad över att ha fått äran att ingå i Scrapbrukets härliga DT-gäng och ser fram emot att få arbeta med deras härliga produkter. Jag har ju varit kund ett bra tag hos Anneli och Robert nu så jag VET att deras produkter är toppenbra, särskilt deras nya cardstock Coredinations, så har ni inte provat dom ännu så kan jag varmt rekomendera dessa cardstock.


Må väl

/Lone


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av scrapbruket - 13 augusti 2010 00:15


Det sista kortet från mig är ett kort i ett av mina favoritformat,nämligen 10x15 cm. Jag har här använt mig av Forever Friends stämpeln Birthday cake, Cardstocken är ifrån CoreDination. Mönsterpapper från Henbury lane och det hittar ni här. S...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 21:25

Helena ska bli upptagen med studier i höst och vi önskar henne lycka till med detta. Vi hoppas naturligtvis att det kommer att finnas tid för henne att fortsätta att göra fina kort och andra alster, och kanske vi kommer att få se dem på hennes egen b...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 00:15


Detta är gjort med Papermanias serie Rose garden papper. Blommorna och fågeln är  stickers och kommer ifrån Henbury lane. Bakom kortet är det cardstock från coredination och där har jag stansat med  doily lace punch från Martha Stewart.Bokstäv...

Av scrapbruket - 30 juli 2010 16:09


   From den 15 augusti kommer jag ej att tillhöra Scrapbrukets designteam då jag sagt upp mig pga studier. Jag har haft så kul här och jag vill gärna arbeta med Anneli och Robert iframtiden igen om möjlighet ges. Iallafall,åter till kortet:) ...

Av scrapbruket - 28 juli 2010 05:45

Jag gjorde denna layout enligt ett monokromatiskt tema på till en utmaning på fantastiska Orustscrappen. Flickans tröja är svagt rosa, varför jag lät det guida mig. Jag har stansat ut ordet beautiful med Tim Holtz och Sizzix Vintage Market...

Presentation


SCRAPBRUKETS BLOGG

SCRAPBRUKET

Scrapbruket är en webshop som har sitt säte i Håverud i Mellerud.
Vi saluför mycket engelska produkter som t ex Dovecraft, Papermania, Buzzcraft förutom Martha Stewart, Quickutz, Tim Holtz, Sizzix med mera.

Fråga mig

1 besvarad fråga

LÄNK TILL BUTIKEN

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ SCRAPBRUKET med Blogkeen
Följ SCRAPBRUKET med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se