SCRAPBRUKET

Direktlänk till inlägg 9 april 2010

Kärlek -far och son

Av scrapbruket - 9 april 2010 00:15

Så fort jag såg dessa dubbelsidiga papper ifrån Pepper and friends visste jag exakt vad jag skulle göra.Detta foto har legat oscrappat i 6 år,men jag har inte riktigt hittat rätt papper förrän nu:)

Alla tre mönstrade papper är därifrån och istället för cardstock till bakgrund har jag använt ett sådant mönstrat papper.

Jag har använt två band ifrån Anitas ribbons,lila och grönt tvärs över layouten.

Sen är det ett organzaband i gult därifrån också runtom buketten av blommor.

Det är en gul ros,lila ros och tre mini cream roses samt  green leaves och white leaf.

På vänstersidan är det glitter lace från W R Memory keepers och det glittrar så fint i verkligheten.

På fotot har jag rispat med en sax för att få ytterligare inramning.

Bokstäverna kommer från Doodlebug och Papermania alpha minis yellow.

Alla papperskanter är inkade med fluid chalk chestnut roan.

 


//Helena/pixelit  

 
ANNONS
 
Louise (vbg)

Louise (vbg)

11 april 2010 19:55

Tack Annelie för trevlig affär, jättekul att träffa dig och tack för priset som jag fick, jag älskar hundar...blir snart lite kort med dessa "sötingar".

http://louisevbg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av scrapbruket - 13 augusti 2010 00:15


Det sista kortet från mig är ett kort i ett av mina favoritformat,nämligen 10x15 cm. Jag har här använt mig av Forever Friends stämpeln Birthday cake, Cardstocken är ifrån CoreDination. Mönsterpapper från Henbury lane och det hittar ni här. S...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 21:25

Helena ska bli upptagen med studier i höst och vi önskar henne lycka till med detta. Vi hoppas naturligtvis att det kommer att finnas tid för henne att fortsätta att göra fina kort och andra alster, och kanske vi kommer att få se dem på hennes egen b...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 00:15


Detta är gjort med Papermanias serie Rose garden papper. Blommorna och fågeln är  stickers och kommer ifrån Henbury lane. Bakom kortet är det cardstock från coredination och där har jag stansat med  doily lace punch från Martha Stewart.Bokstäv...

Av scrapbruket - 30 juli 2010 16:09


   From den 15 augusti kommer jag ej att tillhöra Scrapbrukets designteam då jag sagt upp mig pga studier. Jag har haft så kul här och jag vill gärna arbeta med Anneli och Robert iframtiden igen om möjlighet ges. Iallafall,åter till kortet:) ...

Av scrapbruket - 28 juli 2010 05:45

Jag gjorde denna layout enligt ett monokromatiskt tema på till en utmaning på fantastiska Orustscrappen. Flickans tröja är svagt rosa, varför jag lät det guida mig. Jag har stansat ut ordet beautiful med Tim Holtz och Sizzix Vintage Market...

Presentation


SCRAPBRUKETS BLOGG

SCRAPBRUKET

Scrapbruket är en webshop som har sitt säte i Håverud i Mellerud.
Vi saluför mycket engelska produkter som t ex Dovecraft, Papermania, Buzzcraft förutom Martha Stewart, Quickutz, Tim Holtz, Sizzix med mera.

Fråga mig

1 besvarad fråga

LÄNK TILL BUTIKEN

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ SCRAPBRUKET med Blogkeen
Följ SCRAPBRUKET med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se