SCRAPBRUKET

Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

DT uppdrag med Tessalonika

Av scrapbruket - 25 januari 2010 09:53

Då var det äntligen dax för mig att visa min första LO här på scrapbrukets blogg.

Jag fick ett fantastiskt paket med snygga papper, underbara clear stamps, band och blommor.

Denna layouten handlar om Bobo och Musses mysiga stunder som de hade när Musse var bara några dagar gammal.Jag har utgått i från ett vitt cardstock för att framhäva de underbara rosa pappren från CAPSULE COLLECTION TINA HIGGINS, dessa finns i olika storlekar. Jag har jobbat med 2 band i rosa toner ett prickigt och ett randigt, ANITAS- SPOTTED- PINK och ANITAS- STRIPES - PINK Har även använt en underbar färdig liten rosett, RIBBON BOWS - CAPSULE COLLECTION.

Jag har använt mig av 3 stämplar som text och dekoration till min layout, blommorna, hjärtat och den underbara LOVE texten kommer från FOREVER FRIENDS, ALL LOVED UP

Jag har ramat in kortet med lite text och lagt lite blandade blommor nedanför kortet.En detaljbild på blommorna som jag stämplat med i hörnen. Jag har målat med ZIG pennor och sedan förhöjt med glaze. Detta för att få ett djup och en känsla av 3:D.
Den fantastiska texten har jag också målat i med rosa ZIG penna, glazat och sedan lagt lite vit penna "high ligt" på bokstäverna. Även det lilla smultronet har fått lite färg och lite glaze.

Hoppas att ni har hittat lite inspiration, ni hittar allt material i shopen!!

//Tessalonika

Tessans blogg

Tessalonikas skisser


     

 
ANNONS
 
Cina99

Cina99

26 januari 2010 22:14

Rent & snyggt!

http://cina99.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av scrapbruket - 13 augusti 2010 00:15


Det sista kortet från mig är ett kort i ett av mina favoritformat,nämligen 10x15 cm. Jag har här använt mig av Forever Friends stämpeln Birthday cake, Cardstocken är ifrån CoreDination. Mönsterpapper från Henbury lane och det hittar ni här. S...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 21:25

Helena ska bli upptagen med studier i höst och vi önskar henne lycka till med detta. Vi hoppas naturligtvis att det kommer att finnas tid för henne att fortsätta att göra fina kort och andra alster, och kanske vi kommer att få se dem på hennes egen b...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 00:15


Detta är gjort med Papermanias serie Rose garden papper. Blommorna och fågeln är  stickers och kommer ifrån Henbury lane. Bakom kortet är det cardstock från coredination och där har jag stansat med  doily lace punch från Martha Stewart.Bokstäv...

Av scrapbruket - 30 juli 2010 16:09


   From den 15 augusti kommer jag ej att tillhöra Scrapbrukets designteam då jag sagt upp mig pga studier. Jag har haft så kul här och jag vill gärna arbeta med Anneli och Robert iframtiden igen om möjlighet ges. Iallafall,åter till kortet:) ...

Av scrapbruket - 28 juli 2010 05:45

Jag gjorde denna layout enligt ett monokromatiskt tema på till en utmaning på fantastiska Orustscrappen. Flickans tröja är svagt rosa, varför jag lät det guida mig. Jag har stansat ut ordet beautiful med Tim Holtz och Sizzix Vintage Market...

Presentation


SCRAPBRUKETS BLOGG

SCRAPBRUKET

Scrapbruket är en webshop som har sitt säte i Håverud i Mellerud.
Vi saluför mycket engelska produkter som t ex Dovecraft, Papermania, Buzzcraft förutom Martha Stewart, Quickutz, Tim Holtz, Sizzix med mera.

Fråga mig

1 besvarad fråga

LÄNK TILL BUTIKEN

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ SCRAPBRUKET med Blogkeen
Följ SCRAPBRUKET med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se