SCRAPBRUKET

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

FRIEND

Av scrapbruket - 23 april 2009 23:20

Första kortet jag har gjort med den nya designen SMIRK. Denna kommer i två olika designs "Love & Friendship" och "Naughty but Nice".

Scrapbruket säljer pepperen 6*6 och 8*8 inch, clearstamps, rubons och rubberstamps (dessa till fantastiska 19:-/st).

Än så länge är inte webshopen uppdaterad med dessa, men prenumererar du på nyhetsbrevet får du information om material som kommer in.

Denna design finns att beställa inför Uppsalamässan 2-3 maj. Länk till nyhetsbrev:

http://www.scrapbruket.com/nyhetsbrev.asp

Till detta kort har jag använt designen Love & Friendship papper 8*8 inch. Jag använde mitt zuick kutz alfabet till bokstäverna och Dovecraft chalk, som nu har kommit in i 3 olika set, varje torrchalk set innehåller 16 färger och kostar 59:- per set.

http://www.scrapbruket.com/visa_produkt.asp?id=153

Den rosa blomman är en IMPRESS die-cut som jag har stansat ut från foam. Det syns inte så väl på bilden men den bryter bra emot de andra färgerna och foam eller skum som det kallas tycker jag passar bra till designen.

http://www.scrapbruket.com/visa_produkt.asp?id=544

 

 
ANNONS
 
sari h

sari h

26 april 2009 11:36

d e så sköj att c dig oxå blogga!!!!
har du stansat ut bokstäverna i ordet friend?
kanske med big kick?

http://sarispysselblogg.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

26 april 2009 14:08

Jag använde min nya maskin BIG SHOT, men alfabetet kommer faktiskt från QK. Ett litet fynd jag gjorde i england.

http://scrapbruket.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av scrapbruket - 13 augusti 2010 00:15


Det sista kortet från mig är ett kort i ett av mina favoritformat,nämligen 10x15 cm. Jag har här använt mig av Forever Friends stämpeln Birthday cake, Cardstocken är ifrån CoreDination. Mönsterpapper från Henbury lane och det hittar ni här. S...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 21:25

Helena ska bli upptagen med studier i höst och vi önskar henne lycka till med detta. Vi hoppas naturligtvis att det kommer att finnas tid för henne att fortsätta att göra fina kort och andra alster, och kanske vi kommer att få se dem på hennes egen b...

Av scrapbruket - 6 augusti 2010 00:15


Detta är gjort med Papermanias serie Rose garden papper. Blommorna och fågeln är  stickers och kommer ifrån Henbury lane. Bakom kortet är det cardstock från coredination och där har jag stansat med  doily lace punch från Martha Stewart.Bokstäv...

Av scrapbruket - 30 juli 2010 16:09


   From den 15 augusti kommer jag ej att tillhöra Scrapbrukets designteam då jag sagt upp mig pga studier. Jag har haft så kul här och jag vill gärna arbeta med Anneli och Robert iframtiden igen om möjlighet ges. Iallafall,åter till kortet:) ...

Av scrapbruket - 28 juli 2010 05:45

Jag gjorde denna layout enligt ett monokromatiskt tema på till en utmaning på fantastiska Orustscrappen. Flickans tröja är svagt rosa, varför jag lät det guida mig. Jag har stansat ut ordet beautiful med Tim Holtz och Sizzix Vintage Market...

Presentation


SCRAPBRUKETS BLOGG

SCRAPBRUKET

Scrapbruket är en webshop som har sitt säte i Håverud i Mellerud.
Vi saluför mycket engelska produkter som t ex Dovecraft, Papermania, Buzzcraft förutom Martha Stewart, Quickutz, Tim Holtz, Sizzix med mera.

Fråga mig

1 besvarad fråga

LÄNK TILL BUTIKEN

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ SCRAPBRUKET med Blogkeen
Följ SCRAPBRUKET med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se